Lijsten

  1. Home
  2. |
  3. Lijsten

Vitrinelijst

Een echte fotoafdruk gemaakt op Fuij crystal archive DP II kun je meteen laten inlijsten in een vitrinelijst. De lijst heeft een profeel breedte van 25mm en een diepte van 45mm. De houten vitrinelijst is er in zes verschillende kleuren: wit, essen, eiken, walnoot, wengé en zwart. In alle is de houtstructuur zichtbaar. Om het compleet te maken wordt de lijst voorzien van museumglas zodat je geen last hebt van spiegeling.

Kleuren vitrinelijst

wit/essen/eiken/walnoot/wegne/zwart

Baklijst

Kies je voor een foto verlijmd achter plexiglas, dan kun je er ook voor kiezen om deze in te laten lijsten in een baklijst. De houten baklijst is er in zes verschillende kleuren, namelijk, wit, essen, eiken, walnoot, wegné en zwart. De foto wordt afgedrukt op Fuij crystal archive DP II glossy papier en vervolgens verlijmd tussen 3mm glans, mat of museumplexiglas (afhankelijk van je keuze) en 3 mm alu-dibond. Daarna wordt de plexiglas foto ingelijst in de baklijst waarbij de ruimte tussen de lijst en de foto zorgt voor een zwevend effect. De ruimte tussen de lijst en de foto is 5mm. De profiel breedte van de lijst is ca 10mm.

Kleuren baklijst

wit/essen/eiken/walnoot/wegne/zwart

Geen concessies aan de kwaliteit

Bij de keuze van materialen doen wij geen concessies. Dat zie je o.m. terug in de kwaliteit van de materialen die wij gebruiken. En ook in de afwerking bij bijvoorbeeld het ophangsysteem. Alle prijzen zijn bij ons inclusief deze standaarden.

Made in Holland

Wij doen het hele proces zelf: van het afdrukken van de foto tot het fraai afwerken ervan. In een fotolab dat al sinds 1977 in bedrijf is. Gallery Collor staat hierdoor zelf garant voor de kwaliteit van het geleverde product.

Menu